„Сеоско домаћинство породице Бањац“ производи вина од врхунских сорти грожђа, одгајених искључиво у својим виноградима на површини од два хектара. Вински подрум породице Бањац бави се виноградарством и винарством у селу Клековци, удаљеном седам километара од Козарске Дубице, на надморској висини од 200 метара, на локацији изузетно повољној за узгој винове лозе. Вина породице Бањац одликују се квалитетом коју могу пружати само мали произвођачи, они који пажљиво негују ограничене количине грожђа и вина.

На овогодишњем Сајму вина „Сеоско домаћинство породице Бањац“ наступа као један од ретких излагача који је регистрован за бављење сеоским туризмом. Винским туристима нуди дегустацију вина у сали за дегустације, обилазак винског подрума и винограда уз домаћу храну.

Производи вина Chardonnay, Sauvignon blanc, Pinot blanc, Cuvee grabik (траминац, мускат, лашки ризлинг и пинот), као и Модри пинот. Са поносом истичу природни приступ у производњи, при чему се максимално поштује и истиче тероар вина.