Фирма My Wall & Floor увози висококвалитетне материјале италијанске компаније Valpaint, која заузима водеће место у производњи боја и декоративних техника за опремање ентеријера. Сви произведени материјали су на воденој бази и у складу са европским еколошким стандардима.

Архитекте и дизајнери ентеријера лако проналазе декорације за своје пројекте, јер је понуда изузетна – ефекат перле, метала, коже, сатена, кварцног песка… Valpaint у склопу свог асортимана има преко 25 декоративних техника.

Стална комуникација са пројектантима, извођачима и инвеститорима компанија одржава захваљујући редовном присуству на светским сајмовима, сталним презентацијама и опширним каталошким материјалима, који се стално редизајнирају и унапређују у складу са новим трендовима у уређењу ентеријера.

Фирма My Wall & Floor у понуди има и девет врста декоративних подова.

У питању су материјали на бази микроцемента и епоксидне смоле који се ручно изливају на под. Дебљине су око 3 милиметра, а под чине уникатним и лаким за одржавање, с обзиром да се прави из једног дела. Ови материјали се наносе на цементну кошуљицу, бетон или на плочице, без претходног скидања старе подлоге. Декоративни подови су погодни за ХОРЕКА објекте, као и за опремање фризерских и козметичких салона, бутика, радњи…

Овим материјалима могу се „обући“ подови, зидови, купатилски и кухињски намештај, плафони, терасе…

Ручно рађени декоративни камен, такође је део асортимана. Брзо и лако се поставља, а његова рељефна текстура пружа читав низ архитектонских комбинација у стварању боја и сенки.

Зид са изгледом камена се прави мешањем специјалног малтера који се у две фазе директно наноси на површину, а касније се притиска посебним гуменим калупима да би се добили облици и текстуре камена, цигле, стене, дрвета, чак и коре дрвета. Ручно рађени декоративни камен погодан је како за и ентеријере и за екстеријере.