Производи компаније Kwazar, која је светски лидер у производњи спреј боца, до сада су били доступни у 100 земаља света, а сада се могу набавити и код нас. На Међународном сајму хотелско-угоститељске опреме ХОРЕКА први пут у Србији биће представљене Kwazar спреј боце за професионалну хемију, из CLEANING PRO+ серије. На нашем тржишту пласира их Uniray doo из Београда, а намењене су фирмама које припадају ХОРЕКА сектору.

Kwazar спреј боце сертификоване су за употребу у припреми хране (за уље), алкална средства (чишћење), киселине (чишћење и дезинфекција) као и за раствараче (одмашћивање); посебно су доступни и Kwazar пеномати за обичне хемикалије, али и за оне најагресивније.

Поред изузетног квалитета израде, Kwazar спреј боце и пеномате издвајају и детаљи: дизајн (кодирани по бојама), Витон семеринг, могућност рада у било ком положају (360°), непрекидни спреј у оба смера окидача, подесиве млазнице, сигурносни вентил, заштитни прстен, видљива линија испуњености као и гаранција на тело боца.