КРОМА је заступник више реномираних европских произвођача самоуслужних, тунелских, порталних и камионских система за прање. Набавља, уграђује и одржава опрему реномираних европских произвођача. Испоручује додатну опрему, резервне делове, течне и прашкасте хемикалије за све carwash системе, производи различите компоненте за различите системе прања и координира производњу других добављача за своје иностране партнере.

Перионице Кроме јединствене су на тржишту и по систему за управљање перионице Carwash Manager (ЦМ). ЦМ систем омогућава управљање свим параметрима и функцијама перионице, праћење детаљне статистике потрошње хемикалија, енергената као и детаљан преглед остварених промета. Систем нотификација обавештава о проблемима у раду ауто-перионице. За све ово потребан Вам је само уређај са приступом интернету (компјутер, мобилни телефон). BKF Carwash Manager, једини на тржишту, омогућава управљање ауто-перионицом у облаку!

Крома представља и напредан систем наплате прања кредитним картицама и loyalty картицама у склопу BKF loyalty програма.

Уређаји високог притиска за прање Kränzle у себи обједињују врхунске компоненте, робусност, дуготрајност и оправдавају ознаку Made in Germany. Широк распон Kränzle асортимана осигурава прави уређај за сваку намену (индустрија, пољопривреда и сточарство, превозничке фирме итд.).

У понуди хемијских средстава налазе се хемикалије за све врсте система прања: самоуслужне ауто-перионице, аутоматски портали (за путничка возила и камионски), аутоматски тунели, ручне перионице итд. Из понуде посебно вреди истаћи микропрах за самоуслужне системе високог притиска – Kroma Superpowder Plus LD.

Сви купци хемикалија на сајму добиће посебну понуду са сајамским ценама производа које Крома има у свом асортиману.