Под слоганом „Градимо паметно“,  Београдски сајам ће бити организатор једног од најважнијих догађаја у грађевинској индустрији – 47. Међународног сајма грађевинарства.

Манифестација ће се одржати од 24. до 27. априла, а окупиће водеће стручњаке, инжењере, архитекте, произвођаче и дистрибутере грађевинског материјала и опреме, из Европе и региона.

У шест хала и на отвореном простору Београдског сајма представиће се сви сегменти грађевинске индустрије и најуспешнији представници из свих области грађевинарства, и пружити увид у низ нових трендова и технологија – од истраживања терена и пројектовања, преко изградње и одржавања објеката у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, као и новитете ИТ технологије. Представиће се сви производи и услуге – од изградње крова до подне керамике, од грађевинских елемената до кућа по систему кључ у руке.

Излагачки програм обухватиће грађевинску механизацију, али и елементе за све присутније паметне куће, од којих су неке израђене по најсавременијим еколошким стандардима. Као и претходних година, представиће се произвођачи опеке и црепа. Посетиоцима ће бити промовисани иновативни материјали, грађевинске машине, уређаји и алати.

Посетиоци ће имати прилику да се упознају са актуелним производима и услугама, да присуствују презентацијама и предавањима водећих стручњака, као и да се повежу са осталим учесницима из бранше.

Сајам је организован тако да омогућава непосредне контакте заинтересованих излагача и посетилаца. Регистрација на B2B порталу пружа пословном посетиоцу могућност да прегледа пословне профиле излагача и са њима унапред закаже B2B састанке.

Регистрација на B2B порталу доступна је до 22. априла.

Радно време манифестације је:

24 – 26. април: 10:00 – 19:00
27. април: 10:00 – 17:00

Цене улазница су за појединачну улазницу 500 динара, групне 300 динара, а паркинг је 200 динара по сату.