Недеља, 17. новембра 2019. године, и хале 1 и 4 Београдског сајма резервисани су за јесењи, 65. ЦАЦИБ, Међународну изложбу паса свих раса (Belgrade International Dog Show) у организацији Кинолошког савеза Србије.

Каталог овојесење изложбе закључен је са бројем од 1114 паса свих раса који ће се такмичити за титулу најлепшег. Њих 1100 налази се у 10 ФЦИ група, а 14 их је ван ФЦИ. Пси долазе из преко 30 земаља, а оцењиваће их двадесетак кинолошких судија из петнаестак земаља.

По броју пријављених „учесника“ доминирају немачки овчари (30), добермани – црни с палежом (37), аргентински пси (18), ротвајлери (33), булдози (21), кане корсо (50), шарпланинци (20), средњеазијски овчари (19), џек расел теријери (22), амерички стафордски теријери (53), немачки патуљасти шпицеви (19), аките (17), америчке аките (18), лабрадор ретривери (31), ромањолски пси за воду (17), коврџави бишони (18), француски булдози (29), бостонски теријери (19) итд.

У оквиру манифестације одржава се Agility Show – спортско такмичење врхунски обучених паса, као и Junior Handling – избор за најбољег младог водича пса. На крају манифестације у централном рингу одржава се Best in Show – избор за најлепшег пса изложбе, што је обично и најатрактивнији део манифестације.

ЦАЦИБ је прилика и за произвођаче и увознике хране, опреме, козметичких препарата, лекова и аксесоара за псе, а своје производе они представљају у излагачком простору хале 1.

ЦАЦИБ СЕ, иначе, у организацији Кинолошког савеза Републике Србије, на Београдском сајму одржава два пута годишње. Онај пролећни означава почетак, а јесењи крај кинолошке сезоне у нашој земљи.