У недељу 18. новембра, у организацији Кинолошког савеза Србије, одржаће се 63. по реду Међународна изложба паса свих раса, јесењи ЦАЦИБ, који означава крај овогодишње кинолошке сезоне.

Као и на свакој изложби, и на овој ће се за титулу најлепшег пса такмичити више од 1.000 паса у 10 FCI група, из преко 30 земаља учесница. Њих ће оцењивати еминентне кинолошке судије из Србије, Хрватске, Македоније, БиХ, Словачке, Словеније, Мађарске, Бугарске, Италије, Естоније, Холандије, Португала, Шпаније и Кине.

У оквиру манифестације одржава се Agility Show – спортско такмичење врхунски обучених паса, као и Junior Handling – избор за најбољег младог водича пса. На крају манифестације у централном рингу одржава се Best in Show – избор за најлепшег пса изложбе, што је свакако и најатрактивнији део манифестације.

У оквиру излагачког дела манифестације пријављен је рекордан број излагача! Преко 20 произвођача и увозника хране, опреме, козметичких препарата, лекова и аксесоара за псе представиће своје производе у излагачком простору хале 1.

Добродошли на још један ЦАЦИБ!