На Сајму образовања и наставних средстава традиционално се представљају угледне интутуције за учење и усавршавање страних језика.

Актуелне програме за различите нивое знања за посетиоце ове године ове године, између осталих, представљају језички центри Queen Victoria Education and Translations и Merryland.

Queen Victoria Education and Translations

Queen Victoria Education and Translations, јединствени испитни и припремни језички центар у Београду, свим полазницима, било да су правна или физичка лица, нуди врхунска језичка решења скројена према специфичним захтевима и потребама, која се савршено уклапају у дневни распоред. У понуди имају: опште курсеве енглеског језика, конверзацијске и специјализоване курсеве за различите професије, онлајн наставу, као и индивидуалне и групне програме припрема за међународне испите – IELTS, TOEFL, Кембриџ испите, SAT, ACT, OET, PTE, GMAT, GRE, Bocconi тест. Посебно популаран сегмент је програм курсева и тематских радионица пословног енглеског језика Hellosuccess и курса српског језика за странце.

Merryland је специјализована школа за учење енглеског и немачког језика која својим полазницима нуди опште, конверзационе као и припрему за међународно признате испите.