Сервисни центар Центар С на 112 EXPO

Сервисни центар Центар С, који послује од 1967 године, налази се у Болечу, недалеко од Београда, и сигурно је један од најопремљенијих у региону. На више локација у граду налазе се и продајна места ауто делова и мазива.

Центар С д.о.о. је и генерални увозник и дистрибутер реномираних брендова као што су: Bosch (Немачка) ауто делови, Mannol (Немачка) уља и мазива, Honda Power Equipment (Јапан), Endress (Немачка) и Europower (Белгија) агрегати за струју, пумпе за воду, косилице за траву, мотокултиватори, ручни и моторни алат, чистачи снега, Motorex (Швајцарска) уља и мазива, SCT (Немачка) резервни делови, ATE (Немачка) дискови и плочице, SBS (Данска) – плочице за мотоцикле, Global Window (Индија) фолије за стакла за возила и објекте.

Сервисни центар Центар С на 112 EXPO

На сајму 112-Expo 2018. Центар С ће представити производе и компанију Endress Elektrogerätebau GmbH Neckartenzlinger Straße 39 D-72658 Bempflingen (www.endress-stromerzeuger.de, www.endress.rs).

По први пут на нашем тржишту биће представљени агрегати који су намењени искључиво за ватрогасце и за ванредне ситуације. Сви агрегати су произведени по релевантним стандардима ДИН ИСО 8528, ДИН 6280, по Препорукама ЕУ 2000/14/ЕЦ и са заштитом од воде ИП54 (цео агрегат и алтернатор). Сви агрегари су „made In Germany“.

Endress агрегати се користе онда када је свака секунда битна.