Проф. др Зорана Михајловић, потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, биће председница Организационог одбора 43. Међународног сајма грађевинарства 2017, одлучено је на конститутивној седници.

Поред избора Организационог одбора, на седници је утврђен и низ активности које треба да допринесу квалитету ове манифестације. Међу њима су анимирање великих купаца и инвеститора, активирање регионалних комора, промоција Сајма на домаћем и иностраном тржишту. У циљу повећања броја пословних посетилаца допуњен је концепт Сајма грађевинарства и иновирани су неки садржаји. На Сајму ће бити презентовани актуелни и планирани пројекти од општег значаја, а предвиђено је и иновирање стручног пратећег програма, као и афирмисање младих стручњака.

Формирање ОО СЕЕББЕ, као и укључивање водећих државних институција и стручних консултаната у организовање ове манифестације, требало би да допринесу одржавању лидерске позиције Сајма у региону и стварању све бољег пословног амбијента.