Компанија Фиат Крајслер аутомобили Србија први пут на Салону аутомобила има кутак за децу. Циљ акције је подизање свести код најмлађих о важности безбедности у саобраћају и све активности биће усмерене у овом правцу.

Посетиоци ФИАТ-овог штанда имају прилику да виде макету фабрике FCA Србије у Крагујевцу и да посете дечји кутак „Аутић“. Кутак је намењен деци од четири до седам година, а најзанимљивија дешавања планирана су за недељу, 26. март и недељу, 2. април од 10 до 12 часова. FCA Србија ће уз подршку својих партнера – компаније „Моји брендови“ и емисије „Мали дневник“, покренути наградни квиз „Аутић питалица“. Родитељи своје малишане могу да пријаве на Фејсбук страници Фиат Србија слањем података у Инбокс. Малишани који буду први пријављени моћи ће да учествују у игри на Салону аутомобила 26. марта, за када је планирано организовано снимање „Питалице“ на тему безбедности у саобраћају и здравом животу.

Главна награда је брендирани ФИАТ-ов бицикл, друга награда је ранац за вртић истог бренда, а трећа – макета модела „фиат 500Л“.