ЕКСПО-ЗИМ, сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације, биће одржан од 1. до 4. децембра 2022. године у хали 4 Београдског сајма.

Означавајући почетак зимске сезоне, 36. Експо-зим остаје најуређенији снежни излог посвећен белим планинама и зимским спортовима, али и увозницима, произвођачима, туроператорима, менаџерима зимских одмаралишта, компанијама и продавцима спортске опреме и одеће, инструкторима скијања и сноуборда, љубитељима пењања, снежним парковима, спортским удружењима, спортистима и техничарима-сервисерима, осигуравајућим друштвима, „зимским технологијама“ и свету услуга у овој области. Експо-зим је прва прилика и прави начин да се љубитељи белих планина сусретну са зимом.

Захваљујући и суорганизатору, Асоцијацији „Спорт за све“, Експо-зим доказује да је и у четвртој деценији постојања очувао привлачност за оне који траже зимску комбинацију активног одмора, користи и забаве. Уз то је остао директно и ефикасно промотивно средство за велике брендове у овом сектору, спона са крајњим купцима и подршка њиховој радозналости и изборима, значајно средство утицаја на понашање при куповини и задржавање тржишта.

За младе, породице, љубитеље зимских спортова и живота на отвореном, оне који сваке године овај догађај ишчекују са великим нестрпљењем, излагачи најављују и традиционалне сајамске попусте и до 50 одсто. Показало се да је, по правилу, највеће интересовање за нове моделе опреме и реквизита за зимске спортове – скије, ципеле, везове, клизаљке, сноуборд, ски-комбинезоне, рукавице, капе, наочаре и друго, те за комисиону продају, промоцију екстремних спортова, услуге ски-сервиса.

Међу педесетак директних и заступљених излагача, који желе да задовоље различите потребе и намере посетилаца Експо-зима, наћи ће се и Интерспорт С трговина, Маркони спорт, ASW sport plus, Авантура парк, White window, Триатлон клуб Зајечар, Ски Бус – удружење љубитеља скијања, Construct invest, Grawe osiguranje, Immobiliare и други.

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Радно време Експозима биће од 10 до 20, последњег дана до 19 часова.

Цена улазнице је 400 динара, а паркинга у кругу сајма 150 динара по сату.