Компанија Туплекс СРБ д.о.о. члан је Туплекс групације са седиштем у Пољској, реномираног европског дистрибутера материјала у области грађевине, рекламне индустрије и штампе великог формата. Са представништвима у 10 земаља средње и источне Европе и преко 50 дистрибутивних центара, Туплекс групација представља једну од најпрепознатљивијих и најпрестижнијих компанија у бранши.

Са преко 30 запослених у три пословнице, у Београду, Новом Саду и Нишу, Туплекс СРБ д.о.о. је у могућности да испрати апсолутно све потребе које диктира тржиште и истовремено да буде прави стратешки партнер.

У стандардној понуди компаније Туплекс СРБ су акрилне и поликарбонатне плоче, пенасти ПВЦ форекс, картон пена, полипропиленске, полиетиленске, ХИПС и АБС плоче, алуминијумски композитни панели – алубонд, ХПЛ компакт плоче, фибер цемент, рокпанел, гранитна фасадна керамика, ПВЦ платна – цираде за камионске покривке, банери за штампу, фолије за штампу, фолије у боји и многи други. За све плочасте материјале из наше понуде нудимо услужно сечење на ЦНЦ и ласерским машинама последње генерације.

У свом портфолију може се похвалити сарадњом са највећим светским брендовима од којих су Altuglas, Plexiglas Roehm, Makrolon, Avery Dennison, Kemica, Kronospan, Rockpanel, Coverlam by Grespania, Cembrit, Rowmark, Crown Norge, Stadur, Nudec само нека од имена која своју будућност и пословање у Србији граде заједно са Туплексом.