Компанија ТИМ ЦО на Медиденту 2019. представља неколико изузетних хардверских премијера.

Први на листи је први DWS SLA 3D принтер у Србији! Ради се о 3Д штампачу DWS XFAB2500 са применом у медицини (штампање биомодела) и стоматологији (штампање привремених надокнада, модела, модела са патрљцима и аналогима, ортодонски лукови, хируршки водичи, калупа за ливење металкерамике…). Следи први и једини Chairside 3D Printer за штампање привремених надокнада са градијентом боје. То је DWS DFAB 3D штампач за штампање зубних надокнада за мање од 20 минута! Коначно, ту је и KaVo X Pro интраорални скенер за узимање дигиталног отиска, реномираног немачког произвођача КаВо.

Тим Цо ће у свом изложбеном сегменту ексклузивно представити читав портфолио КаВо стоматолошке рендген опреме: KaVo OP3D Pro – професинални медицински и стоматолошки 3Д ортопан најновије генерације; KaVo OP3D – дигитални 2Д ортопан; KaVo Focus – интраорални РТГ апарат; те KaVo Scan eXam – систем за дигитализацију интраоралних снимака помоћу бежичних сензорских плочица. Сви експонати ће бити потпуно оперативни, са својим радним станицама (рачунарима), на којима ће се реализовати едукација доктора у областима дигиталне интраоралне дијагностике, дигиталне екстраоралне дијагностике и 3Д ЦБЦТ дијагностике.

Обиман едукативни програм који је за Медидент припремио Тим Цо биће зачињен и демонстрацијом рада и коришћења 3D CBCT радиографије у стоматологији и имплатнологији те коришћењем софтвера OnDemand3D са клиничким примерима.