СКИЈАЛИШТА ЦРНЕ ГОРЕ су привредно друштво основано за управљање новим скијалиштима: „Колашин 1600“, који је већ у функцији, као и ски-центрима „Цмиљача“, „Жарски“, „Торине“, „Јеловица“, планинским центром „Комови“ и Еко авантуристичким парком „Комови“, чија је изградња у току, као и постојећим ски-центрима кроз њихову валоризацију.

Током трајања сајма, љубитељи снежних спортова имаће прилику да се на штанду Скијалишта Црне Горе упознају са новинама и понудом које их ове сезоне очекују на ски-центру Колашин 1600.

Ски-центар Колашин 1600 предстојеће зимске туристичке сезоне 2019/20. располагаће најмодернијом шестоседном жичаром (уграђени грејачи, wи-фи сигнал и озвучење), 8,5 км скијашких стаза, услугама ресторана Троглава 5* као и услугама ски-школа и ски-рентала. Током целе сезоне паркинг ће бити бесплатан.

Winter opening на ски-центру Колашин 1600 ће се одржати 14.12.2019. године, а уприличиће га музичка звезда Индира Форза (екс Колониа). Током сезоне одржаће се концерти и других регионалних музичких звезда: Јелене Розге, Џенана Лончаревића, Жељка Самарџића и Лексингтон бенда.