Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS

У петак, суботу и недељу – 12, 13. и 14. октобра, на Београдском сајму у хали 3 ће се одржати највећи регионални сајам фитнеса, велнеса и здравља БЕЛФИС.

На манифестацији ће наступити више од 80 излагача из Србије, Немачке, Хрватске, Словеније и других земаља региона.

Организатор манифестације је Савез за рекреацију и фитнес Србије, покровитељ Министарству омладине и спорта Републике Србије,

Посетиоци ће бити у прилици да се у познају са фитнес трендовима који су тренутно хит у свету а које ће своје премијерно извођење у Србији управо на сајму БЕЛФИС. Најновије фитнес програме на три бине презентоваће најеминентнији презентери, реномирана домаћа, али и светска имена из света фитнеса.

Акценат овогодишњег сајма БЕЛФИС је на здрављу, те је у циљу промовисања здравих навика и редовних здравствених прегледа посебно осмишљен тематски део – MEDICAL CHECK POINT где посетиоци могу потпуно бесплатно да ураде комплетно скенирање општег здравственог и фитнес статуса, антропометријска мерења, затим тзв. cardio scan који олакшава препознавање потенцијалних здравствених тегоба код рекреативаца. Medical check point је место где можете утврдити какав вам је фитнес статус, проценат масти, мишића и воде у организму, да измерите статичку равнотежу тела и неуромишићне функције или да урадите дијагностику функционалног статуса локомоторног система.

Радно време манифестације је од 10 до 19х, Цена једнодневне улазнице је 250 динара, а улазница за сва три дана кошта 450 динара. Деца до 12 година не плаћају улазницу.

Више информација на сајту организатора