Пословна сајамска манифестација „Balkan Textile“ одржава се у Хали 3 Београдског сајма од четвртка 8. до суботе 10. фебруара 2024.

Реч је о манифестацији на којој педесетак произвођача текстила, увозника, трговаца и других компанија из Турске, Кине, Португалије и Србије представљају врхунске тканине, машине и опрему из текстилног сектора.

„Balkan Textile Fair“, по правилу уз подршку локалних власти, организује Meridyen Int’l Fair из Турске, а по свом карактеру замишљен је као место на којем професионалци размењују информације и идеје са потенцијалним пословним партнерима о заједничким пословним могућностима и заинтересовану публику упознају са српским тржиштем, производима и услугама. За међународне излагаче сајам је прилика да пронађу нове пословне партнере и свој бизнис представе на новом тржишту, а својим ексклузивним учесницима нуди и најисплативији и најефикаснији начин стицања тржишног удела у земљи.

Излагачки асортиман садржи трикотажу, тексас, предива, додатке, торбе, каишеве, вешалице, дугмад са затварачем и копчом, подставе за рамена, налепнице од вате, текстилне машине и многе друге врсте роба и материјала.

Сајам текстила отворен је за посетиоце од 9 до 17 часова.