Сајам текстила „Balkan Textile Fair“ одржава се од четвртка, 30. септембра, до суботе, 2. октобра, у хали 3 Београдског сајма. Ове године на сајму се представљају произвођачи текстила, увозници и трговци из Турске и Србије, а осим текстила високог квалитета излагачи ће показати и најбоље машине и опрему у текстилном сектору.

Ова пословна манифестација у организацији Meridyen Int’l Fair из Турске епицентар је тродневних дешавања у текстилном сектору, током којих професионалци размењују информације и идеје са потенцијалним пословним партнерима о заједничким пословним могућностима и заинтересовану публику упознају са српским тржиштем, производима и услугама. За међународне излагаче сајам је прилика да пронађу нове пословне партнере и свој бизнис представе на новом тржишту, а својим ексклузивним учесницима нуди и најисплативији и најефикаснији начин стицања тржишног удела у земљи.

Сајам текстила отворен је за посетиоце од 10 до 18 часова, а улаз је бесплатан уз потврду о вакцинацији, негативан ПЦР или брзи антигенски тест.