Balkan Textile Fair„, сајам текстила који се ове године одржава од четвртка, 29. септембра, до суботе, 1. октобра, у хали 5 Београдског сајма, представља више од 50 произвођача текстила, увознике и трговце из Турске, Кине, Португалије, Србије, а осим текстила високог квалитета излагачи ће показати и најбоље машине и опрему у текстилном сектору.

Понуђени асортиман садржи трикотажу, тексас, предива, додатке, торбе, каишеве, вешалице, дугмад са затварачем и копчом, подставе за рамена, налепнице од вате, текстилне машине и многе друге врсте роба и материјала.

Сајам Balkan Textile Fairје пословна манифестација у организацији Meridyen Int’l Fair из Турске. По свом карактеру, овај епицентар тродневних дешавања у текстилном сектору замишљен је као место на којем професионалци размењују информације и идеје са потенцијалним пословним партнерима о заједничким пословним могућностима и заинтересовану публику упознају са српским тржиштем, производима и услугама.

За међународне излагаче сајам је прилика да пронађу нове пословне партнере и свој бизнис представе на новом тржишту, а својим ексклузивним учесницима нуди и најисплативији и најефикаснији начин стицања тржишног удела у земљи.

Сајам текстила отворен је за посетиоце од 10 до 18 часова.