Четврти Међународни сајам воћарства, повртарства и виноградарства „Agro Belgrade“ одржава се на Београдском сајму од четвртка 26. јануара до суботе 28. јануара 2023. године.

У областима свежег, смрзнутог и прерађеног воћа, поврћа и грожђа, потом пољопривредне механизације, система за наводњавање, система противградне заштите, расадника, семенских и хемијских кућа и других сегмената неопходних за успешно бављење овим гранама пољопривреде, у халама 1, 1А и 2 и на изложбеном простору већем од 30.000 м2, представиће се више од 500 излагача из региона и света.

Током три дана овог врхунског сајамско-конференцијског догађаја биће организоване и стручне конференције и састанци на којима ће еминентни стручњаци и представници институција, организација и компанија те представници великих европских и домаћих ланаца, купаца и дистрибутера актуелизовати теме из области воћарства, повртарства и виноградарства, тржишта воћа и поврћа, климатских промена и њиховог утицаја на промене у производњи воћа и поврћа и бројне друге.

Agro Belgrade 2023. се организује уз подршку пројекта „Велика мала привреда“ који финансира USAID а реализује ACDI/VOCA, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, Града Београда – Секретаријата за пољопривреду и НАЛЕД-а, док је земља партнер Краљевина Холандија.

Више информација и контакти на www.agrobelgrade.com