Тринаести Државни пчеларски сајам, у организацији Савеза пчеларских организација Србије, биће одржан у суботу и недељу, 12. и 13. фебруара 2022. године.

У хали 2 Београдског сајма посетиоцима ће на располагању бити изузетно богат продајни, изложбени, образовни, промотивни, привредни и туристички садржај и програм. Поред меда и других пчелињих производа, заинтересовани ће по најповољнијим условима моћи да набаве и комплетну пчеларску опрему и репроматеријале.

О великом интересовању за ову угледну сајамску манифестацију говори и чињеница да из многих градова у Србији гости и посетиоци долазе организовано, а поред домаћих учесника представиће се и они из више европских земаља.

Поред дводневног излагачког програма, за суботу је планирано стручно предавање о „нези и припреми пчела за прву пашу“, а за недељу такмичарско представљање а потом и награде за најбоље иновације у области пчеларства.

Радно време сајма је у суботу од 9 до 18, а у недељу од 9 до 16 часова.

Појединачна улазница кошта 350 динара (за чланове СПОС-а бесплатно), а паркирање у кругу Београдског сајма је 150 динара по сату.