„Медидент“, међународни сајам медицине и стоматологије, отворио је капије за посетиоце у четвртак, 10. октобра, у 10 часова. У халама 3 и 3А Београдског сајма своје производе, услуге, презентације и промоције нуди и представља више од 80 великих и малих излагача из петнаестак земаља.

Ова најстарија и највећа регионална сајамска манифестација посвећена медицини и стоматологији програмски и излагачки акценат ставља на разноврсну понуди денталне, медицинске и лабораторијске опреме и средстава, фармацеутских и других производа и услуга, нарочито у области денталне опреме и материјала. Посетиоцима се нуди широк спектар акција, бесплатних прегледа, масажних третмана, разноврсних показних вежби и кратких промотивно-едукативних програма.

У склопу стручног програма у агенди су предавања на актуелне теме, промоције и презентације, који се организују и на штандовима излагача и у посебно опремљеном простору. Посебан је нагласак на специјализованим садржајима намењеним стручњацима и уопште професионалцима у разним медицинским областима.

Кључни део стручног пратећег програма Медидента 2019. је већ традиционални тродневни семинар, акредитована предавања из области дентала у организацији Неодента, овог пута под радним називом „Стоматологија у очима визионара“, са еминентним предавачима из више европских земаља.

Циљ Медидента је да пословним људима, медицинским стручњацима и посетиоцима омогући да на једном месту сазнају и размене корисне информације из области медицине и стоматологије.

Радно време Медидента 10. и 11. октобра је од 10 до 19 ч, а 12. октобра 10-18 ч.

Цена појединачне улазнице је 400 динара, за групне посете 250 (групне за студенте и ученике стручних школа 150), а паркинг је 150 динара по сату.

Садржај стручног пратећег програма и део понуде на штандовима излагача можете пронаћи ОВДЕ.