dr Petar Dragić, jedan od najpoznatijih svetskih hirurga u oblasti venske problematike i venske estetike

Једна од оних сајамских манифестација Београдског сајма које се ишчекују са можда највећим нестрпљењем свакако је Сајам медицине и стоматологије Медидент.

Изражавајући задовољство што има прилику и част да један овакав сајам свечано отвори, др Петар Драгић, један од најпознатијих светских хирурга у области венске проблематике и венске естетике и један од првих хирурга у Европи који је увео ласер у оперативно лечење проширених вена, подсетио је да је и сам својевремено „стасао на овом великом догађају, снабдевајући се врхунском технологијом и уређајима који су му тада били потребни, који тада још нису били препознати на ширем плану, а какве је било могуће наћи само на оваквим местима“.

„Медидент је прилика да се на једном месту види напредак у медицинској и стоматолошкој струци, што је веома значајно за све који би да буду у току са убрзаним технолошким развојем и да свој посао учине квалитетнијим и успешнијим“.

„Исто тако, немерљива је заслуга Медидента за успостављање конкретних контаката између корисника услуга и производа и оних који их овде нуде. Коначни епилог таквих односа су боље лечење, мање болничких дана, савременији и делотворнији третмани, бржи опоравак болесних, мање одсуствовања с посла медицинског особља. Укратко, на Медиденту свако од нас може да закључи у чему може да буде бољи и како да допринесе да и целокупна струка напредује“.

Medident 2018.

Медидент је најстарија и највећа сајамска манифестација ове врсте у региону, на којој више од 100 домаћих и страних излагача из петнаестак држава представља стоматолошку, медицинску и лабораторијску опрему и средства, фармацеутске производе и услуге из различитих медицинских области.

Кључни део стручног пратећег програма Медидента 2018. је тродневни симпозијум стоматолога под радним називом „Стоматологија будућности“, са предавањима из области дентала.

Медидент посетиоцима нуди широк спектар комерцијалних и хуманитарних акција, бесплатних прегледа, масажних третмана, показних вежби, промотивних и едукативних програма.

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Медидент се одржава у хали 4 Београдског сајма.

Радно време у четвртак и петак 11. и 12. октобра је од 10 до 19 часова, а у суботу 13. октобра до 18 часова.

Појединачне улазнице коштају 300 динара, групне 150 динара, а паркинг се плаћа 100 динара по сату.