Медиа Маркет, сајам медија, информисања, комуникација и маркетинга, почео је с радом и истог момента је угостио бројне познате медијске личности, несумњиве ауторитете у својим областима, али и хиљаде посетилаца којима су они узори или макар „само“ интересантни.

На Сајму медија, у хали 3 Београдског сајма, током пет дана представиће се више од 50 медијских компанија, 200 електронских, принт и дигиталних медија, биће понуђено више од 40 презентација. За медијске професионалци, уреднике и новинаре, то је сјајна прилику да се директно сусретну са својом публиком, али и „тестирају“ у односу на конкуренцију.

На главној бини и поготово на штандовима излагача учествоваће атрактивни гости из разних области. На бројним панелима актуелизују се теме из медијске сфере и друштвеног живота. Посетиоце очекују добро и позната нова издања емисија и пројеката, занимљиве медијске личности, мини концерти, активности друштвено одговорних излагача, наградне игре, а сајамска дешавања прати уживо сајамска телевизија.

Сајам медија трајаће све до недеље 27. октобра. Радно време 23, 24. и 25. октобра је од 10 до 20 х, а 26. и 27. октобра од 10 до 21 час.

Појединачна улазница кошта 250 динара, групна 150 динара, паркинг 150 динара по сату.