Expo-Zim 2021.

Сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације Експо-зим отворен је за посетиоце у четвртак 25. новембра и трајаће до недеље, 28. новембра.

У хали 5 Београдског сајма увозници, произвођачи, дистрибутери и сервисери зимске спортске и рекреативне опреме и туристички посленици нуде широку палету робе и услуга који ће свакако обрадовати све који воле зиму и све што зима са собом доноси. Већ првог радног дана сајма посетиоци су, после једногодишње паузе, показали да су с нестрпљењем и знатижељом дочекали свој сајам посвећен зимским радостима и амбијенту.

Уз помоћ суорганизатора, Асоцијације „Спорт за све“, овај прави празник за љубитеље зимског туризма, спорта и рекреације гарантује свечарски дух, празничну атмосферу, радост активног живљења и још активнијег одмора, изазове лудог провода али и озбиљна спортска искушења. Уз све то, расположење посетилаца подижу и традиционални сајамски попусти који иду и до 50 одсто.

Међу брендовима који су се окупили да овогодишњу зиму на најлепши могући начин учине забавном, добродошлом и јевтинијом су и Интерспорт С трговина, Маркони спорт, ASW sport plus, Салто М, Ски бус, Керефеке, Авантура парк, White Window, Галенс инвест, Триатлон клуб Зајечар, Ски Бус, удружење љубитеља скијања и други.

Expo-Zim 2021.

Сервисне информације

Радно време Експо-зима је од 10 до 20 часова.

Цена улазнице је 350 динара, а паркинга у кругу сајма 150 динара по сату.

Излагачи и посетиоци су дужни да се придржавају актуелних епидемиолошких мера.