Мис Невена Голубовић (Пежо), прва пратиља Исидора Милосављевић (Бритиш Моторс) и друга пратиља Бисенија Казаковић (BMW)

Такмичење за титулу МИС, најлепше међу најлепшим хостесама, које својим ликом, шармом а неретко и образовањем и информисаношћу оплемењују штандове са изложеним аутомобилима и мотоциклима, али и манифестацију у целини, за многе није ни споредан ни мање важан део укупне атмосфере која прати 54. Међународни салон аутомобила и 13. Међународни сајам мотоцикала, скутера, квадова и опреме „Motopassion“.

Мис Невена Голубовић (Пежо)

Овогодишњи жири, а чиниле су га све кандидаткиње за ову титулу (бирале су, дакле, најлепшу из својих редова), прво је међу 42 кандидаткиње изабрао топ 20 девојака, а потом, на општу радост свих присутних и уз звуке сирена подршке из аутомобила изложених у хали 1 Београдског сајма – и победнице.

Тако је за другу пратиљу изабрана Бисенија Казаковић, коју су посетиоци претходно могли да виде поред лепотана који се зове BMW X4. Прва пратиља је Исидора Милосављевић која краси штанд Бритиš Моторса, а победница овогодишњег такмичења за МИС 54. Салона аутомобила и 13. Motopassion-а је Невена Голубовић, у „пратњи“ једног Пежоа 508, „аутомобила године“ за 2019. у избору Асоцијације аутомобилских новинара Србије.

Мис Невена Голубовић (Пежо)

Победнички трио добио је пригодне наградне ваучере – путовања, мушки посетиоци занемели су од туге што „изборна процедура“ није потрајала још који сат, а они женски у мушкој пратњи били су незадовољни што је трајала и толико, јер је за њих таква конкуренција објективно била на граници подношљивости.