Пети сајам медија Медиа Маркет, бизнис сајам информисања, комуникација и маркетинга, почиње у среду, 23. октобра 2019, у хали 3 Београдског сајма.

Ова јединствена регионална манифестација етаблирала се као изузетно место сусрета људи из медијског бизниса на којем се размењују информације и идеје, успоставља и развија сарадња, представљају и покрећу нови пројекти у областима журнализма и издаваштва, електронских медија, дигиталних медија и друштвених мрежа, маркетинг-адвертајзинга, односа с јавношћу и ЦСР, новинарских и медијских удружења и организација, студијске опреме и софтвера, едукације…

Истовремено, медији и медијски професионалци, посебно, уредници и новинари, имају прилику да се директно сусретну са својом публиком, али и конкуренцијом.

Посетиоцима се представља више од 50 медијских компанија, 200 електронских, принт и дигиталних медија, биће понуђено више од 40 презентација, а очекивани број посетилаца није мањи од 150.000.

У пратећем програму, на главној бини и на штандовима излагача, учествоваће атрактивни гости из разних области, на бројним панелима актуелизују се теме из медијске сфере и друштвеног живота. Посетиоце очекују добро и позната нова издања емисија и пројеката, занимљиве медијске личности, мини концерти, активности друштвено одговорних излагача, наградне игре, а сајамска дешавања прати уживо сајамска телевизија.

Радно време Сајма медија је 26. и 27. октобра од 10 до 21 час, а 23, 24. и 25. октобра од 10 до 20 часова.

Појединачна улазница кошта 250 динара, групна 150 динара, паркинг 150 динара по сату.