На DDOR BG Car Show 06 МАЗДА ће изложити целокупну палету својих аутомобила у свим варијантама каросерије.

Актуелна и још увек веома свежа понуда Маздиних модела темељи се на вишеструко награђиваном и веома препознатљивом Кодо дизајну (Kodo – душа покрета), као и на јединственој и хваљеној Skyactiv технологији.

Скуп напредних и неконвенционалних Skyactiv техничких решења чини моделе јапанског произвођача једнима од најлакших, најдинамичнијих, а истовремено и најштедљивијих у својим категоријама, без обзира да ли је реч о бензинским или дизелским верзијама.

С веома богатим садржајем серијских пакета опреме и видним побољшањем квалитете ентеријера, Мазда је са овом генерацијом направила велики искорак у смеру тзв. премијума, оставши притом умерена по питању цене.

Посетиоци сајма моћи ће да виде градску Мазду 2, атрактивни мали кросовер CX-3, обе верзије Мазде 3 – седан и Спорт, Мазду 6 у лимузинској и караванској изведби, као и тренутно најсвежији модел у понуди – СУВ CX-5, сада већ друге генерације.

Биће изложена и два роудстера MX-5 у верзији с меким и расклопивим тврдим кровом (RF), а већину Маздиних модела заинтересовани купци моћи ће да испробају.

Највећи број модела на штанду биће у препознатљивој „соул“ црвеној боји, која је постала својеврсни Маздин заштитни знак, док ће преостали бити у такође веома атрактивној „machine“ сивој боји, која, баш као и црвена, има изражени контраст између осветљених и осенчених површина, па наглашава контуре возила.

Традиционално, Мазда је за време трајања сајма за купце свих модела припремила специјалне погодности, које значајно додају вредност возилу или га чине много доступнијим него иначе – додатан разлог свима да посете Маздин штанд у хали 4.