На штанду Туристичке организације Врњачке Бање своје место заузео је Камп водених спортова „Number ONE“, како би на најбољи начин промовисао нови програм за лето 2018. године.

Промотери Кампа су ватерполиста Никола Рађен и Дејан Савић, селектор ватерполо репрезентације Србије и тренер ВК Црвена Звезда, који је већ првог дана Сајма припадницима медија открио како ће изгледати друга сезона кампа „Number ONE“, али и која ће бити његова улога ове године.

Камп „Number ONE“ почиње 7. јула и завршава се 2. августа. Једну недељу Савић ће водити са Игором Милановићем, нашим прослављеним ватерполистом, током које ће им главни циљ бити да деци пруже најбоље од ватерпола и да покушају да открију и створе играче који заслужују да играју за репрезентацију. „Champions Challenge“ недеља ће имати лимитирану групу од 50 полазника старијих од 14 година.

Камп „Number ONE“ је по квалитету задао озбиљан домаћи задатак осталим светским ватерполо камповима, а пријаве за лето 2018. године увелико су почеле. Много деце из прве сезоне се већ пријавило за другу годину, али промотери Кампа позивају све клинце који воле ватерполо да се пријаве на сајту numberone.rs и заузму своје место.

Камп водених спортова „Number ONE“, заједно са Туристичком организацијом Врњачке Бање, промовисаће свој нови програм свакодневно, до завршетка Сајма туризма.