ИНТЕРСПОРТ је водећа малопродајна мрежа на светском тржишту спортске одеће, обуће и опреме, послује у 45 држава, а у Србији је присутан од 2002. године. Ове године обележава 15 година рада.

Поред богате понуде за мушкарце, жене и децу, којом покрива изузетно велики број спортова, Интерспорт је увек испред конкуренције. Тренутно у Србији послује са 18 малопродајних објеката, а до краја године ће бити покренута и веб продавница.

На овогодишњем Експозиму Интерспорт се представља богатом понудом за скијање, сноубординг, као и остале зимске активности. У својој понуди има више од 30 брендова, а на сајму представља више од 20, међу њима и светски познате брендове Colmar, Icepeak, Lego Tec, Tenson, Ziener, Jack Wolfskin, Elan, Fischer, Head, Salomon, као и брендове који су део њихове ексклузивне понуде – Tecnopro, Mckinley, Firefly, Protest и други.

Захваљујући Интерспорту, посетиоци Експозима ће имати прилику да се друже са нашим скијашким репрезентативцем Марком Стевовићем, да се посаветују о куповини са неким од представника произвођача и искористе попусте који су припремљени специјално за ову прилику.

На сав асортиман Интерспорт ће давати попусте од 20% до чак 50%.