Вина из Илочких подрума проткана су снагом Дунава, поносом традиције дуже од две хиљаде година и карактером јединствених положаја Принциповац и Вуково.

Илочки подруми симбол су очувања хрватске винске традиције, која на виноградарским положајима Принциповац и Вуково датира уназад више од две хиљаде година. Стари Подрум из 1450. године први је подрум наменски грађен за производњу и чување вина у овом делу Европе и света.

Илочки подруми део су неоткривене приче старог винског света, у којој су Odescalchievi оставили упечатљив траг у процесу стварања великих вина, темељеном на одабиру најбољих положаја, племенитих сорти, нових технологија и изворног пуњења вина на имању. Два века касније, управо тај „odescalchiev модел“ постао је пример који су следила и остала велика имена данашњег винског поретка.

Врхунска вина Траминац из Илочких подрума служена су и на прослави крунисања краљице Елизабете ИИ. Кроз историју, Траминци и Грашевине с печатом изворности Илочких подрума, најнаграђиванија су вина Хрватске, чија је оригиналност и елеганција потврђена платином, златом, сребром и бронзом најутицајнијих међународних винских ауторитета.