Компанија Епсон, на штанду број 4031 у Хали 4 Београдског сајма, представља технологије за штампу на великим форматима, али и уређају за штампу етикета и налепница, најновије производе из протекле две године, док један модел доживљава своју европску премијеру управо у Београду.

SureColor SC-V7000, први УВ равни штампач великог формата компаније Епсон, омогућава произвођачима рекламних знакова и материјала да прошире асортиман производа захваљујући широком спектру примене, нудећи изузетан квалитет слике и флексибилност штампања на великом броју различитих материјала.

Ресин инк штампач великог формата SC-R5010, захваљујући мастилу на бази смоле, пружа уредне отиске уједначених боја, који се брзо суше и отпорни су на гребање, на великом броју различитих подлога као што су винил, банер, текстил, платно, тапет и филм, представља комбинацију прецизности, флексибилности медија и поузданост. Идеалан је за коришћење у установама као што су болнице и школе где је постојаност од великог значаја.

Као један од значајних новитета у индустрији представља се и SC-F3000, који штампа директно на одећу, са високим нивоом тачности и без обзира на врсту материјала, што га чини сјајним решењем за велике продукције којима је ефикасност и исплативост на првом месту.

За све мале компаније и предузетнике који желе да прошире своју понуду производа у сектор промотивне робе, ту је SC-F100, први Епсонов А4 штампач за сублимацију боје. Са отиском А4 стоног штампача, овај уређај је савршен за производњу промотивне робе и персонализованих поклона као што су шоље, привесци, навлаке за телефон и друге ситне робе, када је простор на првом месту. Такође задовољава потребе произвођача текстила који желе да креирају производе по мери као што су торбе, кецеље, траке и јастуци.

Епсонов штанд обилује и многим другим новитетима, организованим радионицама и практичним демонстрацијама штампања на различитим медијима.