Експозим, међународни сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације, невероватно витална манифестација у четвртој деценији живота, почиње у четвртак, 5. децембра, и трајаће до недеље, 8. децембра 2019. године, у хали 4 Београдског сајма.

Више од 50 излагача, увозника, произвођача, дистрибутера и сервисера зимске спортске и рекреативне опреме, промотера зимских туристичких центара и скијалишта, одмаралишта и бројних туристичких дестинација, биће на услузи свима онима који воле зимске спортске, рекреативне и забавне активности и уопште зиму и зимски угођај. Сајамски попусти од 10 до 50 одсто само су један од разлога да се посетиоци за више уживања обрате баш Експозиму.

Богата сајамска понуда обухвата много више од свега што је довољно за истинско зимско задовољство – скијашку, планинарску, фитнес и камп опрему, најновије моделе скија, санки, сноу-бордова, ципела, везова, ски-одела, рукавица, капа, наочара, зимску спортску одећу и обућу, туристичке аранжмане, ски-пасове.

Посебан тон овој сајамској манифестацији посвећеној зими даје јединствена прилика да се прода, размени, репарира или сервисира половна зимска спортска опрема. Многи прави заљубљеници у зимске активности управо ову традиционалну привилегију чекају с највећим нестрпљењем.

За одржање свечарског духа, празничне атмосфере, радости активног живљења и још активнијег одмора, изазова лудог провода и озбиљних спортских искушења и ове године ће се побринути најпознатији брендови на нашем тржишту, а ЈП Скијалишта Србије, Спорт Вижн, Алпина ЈУГ, Н Спорт, Бео-спорт Систем, Маркони спорт, Интерспорт С трговина, Скибус Удружење љубитеља скијања – само су неки од њих.

Суорганизатор Експозима – Асоцијација „Спорт за све“ – властитим програмом чини да ова манифестација буде истински регионални празник за пријатеље спорта, скијања и зимске рекреације.

Радно време Експозима је сваког дана, од четвртка до недеље, 5-8. децембра, од 10 до 20 часова.

Цена улазнице је 350 динара, а паркинга 150 динара по сату.