Међународни сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације Експо-зим биће одржан од 25. до 28. новембра 2021. године у хали 5 Београдског сајма.

Уз помоћ суорганизатора, Асоцијације „Спорт за све“, 35. Експо-зим ћер се потрудити да увозници, произвођачи, дистрибутери и сервисери зимске спортске и рекреативне опреме и туристички посленици обрадују све оне који воле зиму.

Експо-зим представља прави празник за љубитеље зимског туризма, спорта и рекреације. Свечарски дух, празнична атмосфера, радост активног живљења и још активнијег одмора, изазови лудог провода али и озбиљних спортских искушења само су део ореола који управо Експо-зим чине некавом границом између свакодневног и свечаног, стварног и жељеног.

Да би такав циљ био остварен, излагачи најављују и традиционалне сајамске попусте и до 50 одсто.

Интерспорт С трговина, Маркони спорт, ASW sport plus, Салто М, Ски бус, Керефеке, Авантура парк, White Window, Галенс инвест, Триатлон клуб Зајечар, Ски Бус, удружење љубитеља скијања – неки су од брендова који ће се на Експозиму окупити да предстојећу зиму посетиоцима најаве на најлепши могући начин.

Сервисне информације

Радно време Експозима биће од 10 до 20 часова.

Цена улазнице је 350 динара, а паркинга у кругу сајма 150 динара по сату.

Излагачи и посетиоци су дужни да се придржавају актуелних епидемиолошких мера.