Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић био је специјални гост Спортског ауто и картинг савеза Србије (САКСС) на Сајму аутомобила. Борковић је на штанду Савеза обишао атрактивне тркачке аутомобиле и картинге, а са навијачима је разговарао о новој сезони у шампионату ТРЦ Европа.

– Незахвално је причати о циљевима у жестокој конкуренцији коју ћу имати у новој сезони такмичења ТЦР Европа, али ћу се веома потрудити да заузмем неко од првих пет места. То ми је важно јер сам из прошлосезонског WTCC-а прешао у европски ТЦЕ шампионат и борим се за највиши пласман. Белгијска стаза Спа-Франкошамп има велики значај јер изазива огроман адреналин због најпознатије кривине, од које страхују многи тркачи, објаснио је Борковић.

Наш аутомобилиста је рекао и да обилазак Сајма аутомобила и штанда Савеза за њега представља незаобилазну и лепу традицију. Сваке године са радошћу проводи време на овој манифестацији, у разговору са људима из савеза и заинтересованим посетиоцима, јер ужива у причама о ауто и картинг тркама са људима са којима дели исту страст.