Четрнаести Државни пчеларски сајам са међународним учешћем, у организацији Савеза пчеларских организација Србије, одржава се у суботу и недељу, 11. и 12. фебруара 2023. године.

У хали 2 Београдског сајма посетиоцима ће на располагању бити изузетно богат продајни, изложбени, образовни, промотивни, привредни и туристички садржај и програм. Поред меда и других пчелињих производа, заинтересовани ће по најповољнијим условима моћи да набаве и комплетну пчеларску опрему и репроматеријале.

На ову угледну сајамску манифестацију гости и посетиоци из многих градова у Србији долазе организовано, а поред домаћих учесника представљају се и они из више европских земаља.

Поред дводневног излагачког програма, за суботу су планирана стручна предавања на теме Интегрисано сузбијање варое и протоколи лечења и Обавештајна јединица за ветеринарски надзор у пчеларству, а за недељу такмичарско представљање а потом и награде за најбоље иновације у области пчеларства.

Радно време сајма је у суботу од 9 до 18, а у недељу од 9 до 16 часова.

Појединачна улазница кошта 450 динара (за чланове СПОС-а бесплатно), а паркирање у кругу Београдског сајма је 150 динара по сату.