Генерални спонзор 53. Међународног салона аутомобила – ДДОР Нови Сад, обезбедио је специјалне и вредне попусте за посетиоце Београдског сајма. Преко своје широке мреже експозитура, ДДОР у Србији пружа услуге за више од пола милиона клијената, са премијом од преко 10 милијарди динара.

На својим штандовима ДДОР током Сајма организује бројне промотивне активности. Ти садржаји намењени су посетиоцима свих узраста, а циљ је да се Компанија представи као поуздана, снажна и инвентивна. За све посетиоце обезбеђени су специјални и вредни попусти: до 50 одсто попуста на КАСКО осигурање; 30 одсто попуста на осигурање „Помоћ на путу“, за прву годину трајања осигурања за полисе минимално уговореног трајања од 5 година, као и поклон омот за возачку дозволу; поклон ваучер у вредности од 500 динара за куповину новог осигурања у ДДОР-у. Уз вишегодишњу полису „Моја кућица“, са уговореним трајањем дужим од 10 година клијенти добијају поклон шољу или отирач; а уз закључено животно осигурање клијенти такође добијају на поклон интензивни тренинг безбедне вожње у НАВАК-у.

DDOR

Од 24. до 27. марта CUBO Centro Unipol Bologna, део компаније UNIPOL GRUPPO у чијем је власништву и ДДОР, промовисаће занимљив симулатор судара, који омогућава да се онај који га тестира осећа као у реалним условима (дешавање у пролазу ка хали 4). На штанду ће се свакодневно одвијати два занимљива квиза и један фото конкурс, а сви посетиоци ће бити у могућности да у атријуму Београдског сајма опробају своје вештине у вожњи аутомобила и тестирају знања на симулаторима вожње.

Салон аутомобил за ову компанију представља подстрек за домаћу аутоиндустрију, а сам ДДОР је у врху оних који у Србији инвестирају у безбедност учесника у саобраћају. Сваке године ДДОР се бави едукацијом возача, јер у сарадњи са НАВАК-ом – Националном возачком академијом, својим клијентима поклања тренинге безбедне вожње. То је мисија за генерације које долазе, јер људи морају да постану свесни опасности у саобраћају, наводе у компанији.

DDOR

ДДОР је посебно поносан на акцију „Живот за младе возаче“, у којој такође учествује заједно са НАВАК-ом. У овој акцији 1.500 возача који су тек стекли возачку дозволу бесплатно добија додатна возачка знања и вештине.

ДДОР је сада клијентима ближи и преко мобилних проценитеља. Реч је о новој услузи за клијенте који имају закључене полисе осигурања од аутоодговорности, каско и мини каско, за сада са територије Новог Сада и Београда. У случају настанка штете, бесплатним позивом Корисничког центра ДДОР-а, проценитељи у најкраћем року стижу до клијената и обављају комплетан поступак процене штете, на локацији коју је клијент одредио. На тај начин се у много краћем року завршава поступак обраде штете. Мобилни проценитељи констатују и фотографишу оштећења на возилу и на таблет рачунарима припремају записник који клијент потписује на лицу места, а извештај проценитеља стиже директно на е-маил адресу корисника услуге.