Доделе ваучера особама са параплегијом и квадриплегијом, за уградњу ручних команди на аутомобиле особа са инвалидитетом, уприличена је у грандиозној хали 1 Београдског сајма. Ваучере су доделили министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и директор Ауто-мото савеза Србије Мирко Бутулија.

Говорећи о неопходности бриге за ову категорију учесника у саобраћају, министар Вулин је нагласио да се не ради о задовољавању неких „посебних“ потреба особа са инвалидитетом које су учесници у саобраћају, него о елементарним правима и потребама људи који су стицајем околности онемогућени да остваре као већина других.

Била је то прилика и да се представи пример техничког прилагођавања аутомобила са ручним командама за особе са инвалидитетом, у организацији Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, које је у сарадњи са Савезом параплегичара и квадриплегичара Србије обезбедило набавку и уградњу сертификованих ручних команди на аутомобилима особа са инвалидитетом.