Лист Данас пети пут учествује на сајму медија Медиа Маркет. Сваког дана од 10 до 20 часова и недељом од 10 до 16 посетиоце Данасовог штанда очекују различити садржаји, квалитетан програм, занимљиви гости, поклони, промотивне акције за чланове Клуба читалаца Данаса и разна друга изненађења.

Међу именима који ће током пет дана трајања сајма гостовати на штанду Данаса налазе се Јелисавета Сека Саблић, Даница Вученић, Марко Видојковић, Југослав Ћосић, Вук Драшковић, Миодраг Мајић, Даре и Маре, Бранислава Антовић, Биљана Лукић, Антонела Риха, Миња Милетић, Марчело, Севдах Бабy, Јелена Анасоновић…

Посетиоци штанда ће током прва три дана имати прилику да провере своја знања у квизу који је припремио Истиномер.рс, а свакодневно ће моћи да се фотографишу или направе гиф на Слик-Слик Фотобут.

Лист Данас ће на овом сајму започети и еколошку кампању „Буди Данас паметан“ за подизање свести о штетности употребе пластичних кеса – радионицом о томе како направити кесу од Данаса, у којој ће им помоћи штићеници удружења „Живимо заједно“. Истог дана наступиће и поп-рок бенд „Звуци срца“, који чине чланови Хуманитарне организације „Дечје срце“ и корисници Дома „Срце у јабуци“. Звуцима срца разбијају предрасуде о особама са сметњама у развоју.

Последњи дан, недеља 27. октобар биће посвећен најмлађима – дечији дан, када ће бити организована радионица цртања на тему „како видите новинаре“, а Унине и Јеленине пињате организоваће изложбу и разбијање пињате направљене од Данаса. И удружење „Живимо заједно“ припрема представу.

Током трајања сајма свако ко се учлани у Клуб читалаца Данаса на 12 месеци и плати картицом добиће шољу на поклон.

Детаљан програм доступан на Фејсбук догађају Лист Данас на Медиа Маркету 2019 и у штампаном издању листа.