Пролећно издање београдског Дечијег сајма, 21. по реду, одржава се од 11. до 13. маја у хали 3 Београдског сајма. Покровитељи ове дечје смотре су Министарство омладине и спорта, Министарсво за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Скупштина града Београда, а Snar Group је организатор манифестације чији су „заштитни знак“ игра, смех, песма и забава.

На 21. Дечијем сајму представиће се бројни излагачи из Србије и иностранства, који ће приказати производе и садржаје везане за правилан раст и развој деце. Посетиоци ће моћи да добију бесплатне узорке, искористе повољне услове куповине на самом Сајму, добију све тражене информације, а малишани ће уживати у дечјим позоришним представама, друштву омиљених дечјих ликова, играма, спортским активностима и осталим дечјим вештинама.

Поред стандардних излагача који представљају дечју одећу, обућу, играчке, прехрамбене и козметичке препарате, на Сајму ће се представити спортски клубови и савези, Ватрогасна бригада града Београда као и Управа саобраћајне полиције. И овога пута са најмлађима ће се дружити и људи из Спортског савеза Србије, док ће се поред Татами полигона борилачких вештина представити и Тениски савез Србије.

Свечано отварање, које је заказано за петак, 11. мај у 14 часова, увеличаће и малишани из хора Чаролија, који традиционално наступају на овој највећој дечијој манифестацији у региону.

Улаз на Дечији сајам је, већ традиционално, бесплатан за све посетиоце.