У свечаној атмосфери достојној само највећих звезда и стварних узора, 5. Сајам медија је промоцијом њеног новог ЦД-а обележио 55 година каријере Бисере Велетанлић, златне ноте југословенског музичког неба, раскошног гласа, оличења харизме и шарма.

ЦД и ЛП са песмама ове уметнице која је украсила целу једну епоху, уз пригодан спот објавиле су две највеће дискографске куће у региону, ПГП-РТС и „Југотон – Кроација рекордс“, а први људи ових музичких кућа – Владимир Грајић Граја и Желимир Бабогредац – нису крили задовољство што су део једне такве каријере, музичке и уметниче приче.

Осим незаборавних хитова, по којима је ова хероина већ деценијама препознатљива и ван граница региона, као што су „Златни дан“, „Мило моје“, „Што још ником нисмо дали“, „Ручак за двоје“, „Једно лето касно“ и други, на ЦД-у су и први пут песме „Смејем се без смисла“, „Јутро ће променити све“ и „Још једна шанса“, сонг из серије „Жигосани у рекету“.

Током промоције, великом броју присутних поштовалаца дела Бисере Велетанлић представљени су и почетком овог лета објављени нови анимирани спот за песму Арсена Дедића „Што још ником нисмо дали“ у режији Теодора Ајдука и два видео подсећања – један фестивалски наступ и један ТВ интервју, карактеристични флеш-тренуци из Бисерине каријере.

Захваљујући се присутнима на сјајном амбијенту и истинској наклоности, бисера се посебно захвалила и свима који су допринели да је каријера доведе и до оваквих фантастичних хепенинга, а посебно се захвалила и присутном Корнелију Бати Ковачу на изванредној сарадњи. Бата је, наравно, узвратио људским и професионалним комплиментима и честиткама.

„Дуго сам у овом музичком свету, на овим просторима и са овим и оваквим људима, али никада нисам могла ни да сањам да ћу бити овако почаствована“, рекла је Бисера Велетанлић прекидана аплаузима публике и гостију.