На Београдском сајму већ следеће недеље очекују нас два вансеријска догађаја – 56. Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације и 56. Међународни сајам машина, алата и репроматеријала из области дрвне индустрије.

Најзначајнији догађај у сфери дизајна, производње и дистрибуције намештаја, дрвне индустрије и пратећих грана у Југоисточној Европи, биће место сусрета произвођача намештаја и дистрибутера, дизајнера, инжењера, архитеката и шире јавности.

Од 6. до 11. новембра 2018. године у халама 1, 1А, 2, 3, 3А и 4 одржаће се 56. Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације, док ће се од 6. до 10. новембра у хали 5 паралелно одвијати 56. Међународни сајам машина и алата из области дрвне индустрије.

Од великог значаја за домаћу и регионалну привреду, оба догађаја негују јасну бизнис оријентацију, а програм врхунског квалитета и дизајна окупља велики број професионалаца из земље и света као и ширу публику и посетиоце.

Овогодишње издање сајма у фокус ставља произвођаче и компаније окренуте провереним вредностима, као и младе снаге у успону.

Интернационални карактер сајма потврђује окупљање великог броја пословних људи, купаца, архитеката, дизајнера и дистрибутера из региона и свих крајева Европе.

Током трајања сајма посетиоци ће имати прилику да погледају већ познату Изложбу младих дизајнера која представља младе и перспективне ауторе, факултете и школе, бацајући светло на звезде у успону.

Дизајн специјалитет Београдског сајма намештаја представља Design Talks – разговори са дизајнерима и архитектама, који ће се одвијати свих шест дана трајања сајма уз велики број еминентних говорника из целе Европе.

Врхунац манифестације представља награда Златни кључ коју интернационални жири додељује најуспешнијим излагачима за 2018. годину.

Све детаље о догађају потражите на: www.sajamnamestaja.rs

Добродошли на 56. Сајам намештаја!