Компанија АУТО ЧАЧАК, генерални увозник ШКОДА возила, покренула је сајамску продајну акцију поводом предстојећег сајма DDOR BG CAR SHOW.

Акцијске цене модела неће бити актуелне само за време трајања сајма, већ важе за све наруџбине до 15. априла. Најатрактивнији Шкода модели ће бити изложени у хали 1 Београдског сајма, а припремљени су специјални сајамски попусти за све моделе у понуди.

По први пут на Београдском сајму ће бити изложен модел Karoq, који је премијерно представљен у децембру 2017. године. Овај атрактиван СУВ ће бити доступан већ од 16.990 евра. Поред овог модела биће изложен и његов „старији брат“ – Kodiaq у „sportline“ верзији. Kodiaq је доступан по цени која се креће од 19.990 евра.

Посетиоци ће имати прилику да виде и ексклузивни модел Суперб Л&К, као и Суперб Комби у „style“ пакету опреме. Почетна цена модела Суперб се креће од 18.990 евра.

Излагање бренда Шкода не може се замислити без најпродаванијег модела, Октавије у „лимо“ и „комби“ верзији. Октавија Комби ће бити изложена у „scout“ верзији.

Поред поменутих модела биће изложени и Рапид и Фабиа, која ће бити доступна за време сајамске акције по цени већ од 8.990 евра.

Компанија Ауто Чачак је у сарадњи са Raiffeisen Leasingom припремила посебне услове финансирања по фиксној каматној стопи од 1,99% на период до 60 месеци. Такође, Raiffeisen Leasing за свако реализовано финансирање даје клијентима на поклон платну картицу Raiffeisen банке са 10.000 динара.

Значајна је и сарадња са Халк Банком, која, поред поменутих попуста, даје посебне услове кредитирања за купце Шкода возила и то за све кредите који се реализују до краја године.

Гости и сарадници на Шкода штанду ће бити и представници компаније НИС Газпром Нефт. Ова сарадња је остварена ради подршке корпоративним клијентима којима компанија НИС Газпром Нефт поклања картице за гориво у вредности од 5.000 динара и лиценце за асистенцију на путу за куповину првих пет аутомобила.