Подразумева се да би највећи светски ауто-мото догађај, који се тренутно одржава баш на Београдском сајму, и први сајам ове врсте у Европи после две године „принудне паузе“, био непотпун без атракције која прати и ову манифестацију и овакву врсту дешавања, и то на свим светским меридијанима. DDOR Eco BG Car Show 07 и 14. Motopassion само потврђују једну од најдуговечнијих сајамских традиција.

Најлепше, најпривлачније и најатрактивније хостесе међу свима онима које су на радост посетилаца додатно украшавале штандове излагача и изложене аутомобиле и мотоцикле, али и других учесника ових сајмова, по савести и осећају за женску лепоту бирао је жири који су чинили Александар Стојановић, уједно и водитељ програма, Ива Илинчић, Владимир Шкрбић, Ђуро Брстина и Амар Ћоровић.

У ужи избор ушло је 10 девојака. Коначно су, уз општу подршку више стотина присутних проглашене и три првопласиране.

А у заиста тесној трци, победница такмичења за мис DDOR Eco BG Car Show 07 и 14. Motopassiona постала је Анита Рашевић, која краси штанд Пежоа.

Прва пратиља је Љубица Јовановић, запажена на штанду Волвоа, а за другу пратиљу изабрана је најмлађа учесница избора Александра Стефановић, са штанда Сузукија.

За све три девојке обезбеђене су ленте, цвеће и наградни ваучери, мушки посетиоци су остали у жалости јер све није потрајало дуже, а жене су управо због тога ликовале, јер им мисице нису предуго реметиле неизбежну сујету.