Компанија АЛБО лидер је у области безбедности на раду и личне заштитне опреме. Асортиман компаније садржи преко пет хиљада артикала, који данас обухвата све категорије личне заштитне опреме и производе за хигијену и безбедност радног места.

Албо нуди производе светски познатих и реномираних произвођача личне заштитне опреме као што су 3M, Uvex, Panda, JSP, Červa, Scott, Ansell, Du Pont, Buzil, Cofra и многи други. У понуди су и сопствени брендови – Catamount радна и заштитна обућа, Данкерс и Еон рукавице, СТЕНБЕРГ одећа и СОРБЕНТО – производи за реаговање приликом излива течности.

Купцима су на располагању производи врхунског квалитета, најповољнији услови и испорука у најкраћем року, с обзиром на широк асортиман увек доступан на лагеру. Поред развијене велепродајне мреже, обезбеђен је и асортиман за малопродаје, па је лична заштитна опрема сада доступна свим радницима.

Албо на 112 EXPO

На сајму 112 EXPO посетиоцима ће бити представљена најсавременија заштитна опрема – одећа, обућа, рукавице, заштита дисајних органа, заштита главе, лица и слуха, противпадна опрема, као и властити допунски асортиман средстава за хигијену и безбедност радног места. На Албо штанду посетиоци ће моћи да учествују и у интерактивним делатностима – тестирању рукавица, тестирању комуникационих уређаја за заштиту слуха, као и да испробају ексклузивну маску са интегрисаном термовизијском камером. Такође, биће презентовано и ново „паметно“ ватрогасно одело.