KYMCO SHOP је увозник Kymco програма скутера, АТВ возила и резервних делова и – вишегодишњи излагач на Београдском сајму.

Модел који се премијерно представља на сајму је скутер Kymco AK550, водећи скутер „sport touring“ класе и први скутер на свету са уграђеном технологијом „паметног телефона“ у командну таблу.

Ради се о технолошкој перјаници фабрике Kymco, са двоцилиндричним мотором високих перформанси са јединственим и особеним звуком. Скоро хоризонтално постављени цилиндри помажу у спуштању тежишта мотора. Са савршеним балансом тежине и перформанси, са 550 ццм, 54 КС и преко 160 км/х стварне максималне брзине, АК550 нуди врхунске перформансе за ову категорију. Комфор, врхунска завршна обрада, ергономија, доприносе савршеним оценама мотора. Седиште доноси подесив наслон за седење у два положаја и удобност за прелажење дугих растојања. Ветробран је такође подесив, у два положаја, како би се побољшала аеродинамичност и заштита. Потпуни ЛЕД фарови обезбеђују амплитуду и дубину осветљења, а потпуна ЛЦД инструмент табла, интерфејс опремљен технологијом „смарт“ телефона, представља новину у свету скутера. „Key less“ старт систем и грејачи држача – ручица (који се испоручују у стандардној верзији скутера) пружају ужитак који се може пронаћи код врло малог броја скутера и мотоцикала. Вози се са А категоријом.

Осим овог, премијерног, пажњу посетилаца свакако ће привући и модели са, још увек, статусом новитета, иначе премијерно приказани прошле године – Kymco X-town 300i и Kymco New Downtown 350i, а поред њих биће изложени модели Xciting 400i, Agility R16+ 200i/125, Agility R16+ 50, Super 8, Agility Carry 50, VisaR 50/110 и ATV Kymco MXU 150.