МИЛЕ ЦВИК – МАЈСТОР НА КЛИК је мобилна апликација која је увела револуцију у пружању услуга помоћи на путу.

Шта омогућава апликација Миле Цвик? За почетак, кад се догоди да аутомобил једноставно стане насред пута, решава проблем губљења времена, али и непредвиђених трошкова око шлеповања или поправке. Апликацију Цвик могуће је једноставно скинути за Андроид телефоне или iPhone, направљена је за један и други систем. Након бесплатне регистрације, корисници могу да одаберу помоћ на путу по захтеву, или да активирају Основни, Плус или Премијум пакет Миле Цвик претплате, који им пружа сигурност на путу на 3, 6 или 12 месеци. Ако треба шлеповање, поправка или замена гуме на лицу места, стартовање аутомобила или замена акумулатора, проблем са кључем? Не треба бринути, Миле Цвик је мајстор опште праксе за све ове проблеме.

Како функционише апликација? Ако се на путу догоди непредвиђен квар, систем корисника повезује са најближим сервисером и приказује фиксну цену услуге, уз могућност плаћања картицом или кешом. Након што корисник прихвати услугу, апликација шаље временски оквир у ком може да очекује помоћ. Корисник може да у реалном времену прати долазак сервисера, уз могућност да га позове и додатно објасни своју ситуацију или локацију.

С растућом мрежом партнера од 64 ауто-сервиса који покривају целу Србију, од шлеп службе, преко вулканизера до ауто бравара, поред поједностављења процеса пружања брзе и повољне помоћи на путу, Миле Цвик гарантује и најквалитетнију могућу услугу уз стандардизоване цене. Такође, Миле Цвик омогућава корисницима куповину путног осигурања за путовање у иностранство директно из апликације, као и многе друге услуге.

За време сајма све цене пакета за помоћ на путу ће бити снижене за 30%. И још, KOV Technology ће поделити вредне награде корисницима који се региструју за време сајма.