CYCLON LUBRICANTS ДОО Београд је представништво грчке компаније LPC S.A., индустријске и комерцијалне компаније, пионира на пољу петрохемије, једне од ретких компанија која је истовремено активна у индустријској производњи мазива (укључујући и сирову нафту), производњи и трговини пакованих мазива и продаји течних горива. Главни производи компаније су: CYCLON горива, CYCLON сирова нафта и CYCLON мазива.

LPC S.A. је добро позната компанија по висококвалитетној преради и ужива велики углед на тржишту због свог професионализма и способности за доношење брзих одлука на основу тачних процена. Импресиван је број интернационалних и домаћих компанија које су наручиоци компаније LPC S.A. комплетних серија производа за сопствену употребу.

LPC S.A. почива на основном принципу достизања оптималног квалитета у сваком сектору својих делатности. Производи у секторима производње горива и мазива обезбеђују загарантовани квалитет о коме сведоче: додела сертификата од ИСО 9001: 2000, признање Америчког нафтног института (АПИ) и одобрење америчке војске (U.S. Military) за мазива. ЛПЦ С.А. поседује високо квалификовани научни кадар који гарантује квалитет производа и услуга њених рафинерија.

Штанд Cyclon-а налази се у хали 2, ниво А.