Компанија Делта Моторс, генерални дистрибутер БМW и МИНИ возила, први пут је на нашем тржишту представила подбренд БМWи возила, са најатрактивнијим представником БМW и8. Премијерно је приказан и потпуно електрични БМW и3.

Након недавне европске премијере новог модела БМW Серије 5, и у Београду имамо прилику да видимо седму генерацију “петице”, овог пута у Тоуринг, караванској верзији. Предњи део овог модела идентичан је обичној Серији 5, док је задњи крај очигледно због караванске изведбе другачији, са нешто измењенијим и већим задњим светлима. Пртљажник има 570 литара корисне запремине, што је за читавих 70 литара мање у односу на Е класу.
Премијерно су приказани и рестилизовани модели Серије 4, „gran coupe“ и „cabrio“, који су у Београд стигли одмах након светске премијере на Сајму аутомобила у Женеви.
Посебан део хале 2А намењен је бренду МИНИ и посвећен је углавном потпуно новом моделу МИНИ „countryman“. За овај модел карактеристично је да има знатно више простора у кабини, да је унапређена завршна израда, а агрегати су моћнији и ефикаснији.

Изложен је и МИНИ „cabrio“, најатрактивнији модел међу љубитељима МИНИ бренда, као и „John Cooper Works“, најснажнији представник гаме.