ADRIATIC AUTO, нови дистрибутер компаније SSANGYONG за Србију, први пут излаже возила овог корејског произвођача на једном београдском сајму аутомобила.

У хали 4 Београдског сајма биће премијерно на тржишту Србије приказан модел Rexton, који је наследио добру репутацију свог претходника. Каросерија аутомобила је монтирана на нови концепт шасије квадратног попречног пресека, која блокира већи део буке настале од површине пута или мотора. Шасија је специјално пројектована да смањи могућност повређивања путника у случају судара.

Rexton покреће дизел мотор радне запремине 2.2 литара, карактерише га побољшано независно задње ослањање, које пружа супериорно управљање и квалитет вожње. Обично се вози са погоном на задњим точковима, што побољшава стабилност управљања помоћу оптимизације расподеле масе. Возач по потреби може слободно да изабере један од два погона вожње на четири точка. Rexton може да вуче терет до три тоне, што је највише у овој класи СУВ-а.

Изложени су и модели из сегмента компактних СУВ возила, Тиволи и XLV, са богатим пакетима опреме.

У сарадњи са Кредит Агриколе банком обезбеђени су кредити за финансирање возила уз минимално учешће у износу од 30% од вредности возила, роком отплате 6 до 60 месеци и каматном стопом 3,99%.

Такође, у сарадњи са ОТП Лизингом обезбеђени су сајамски услови за финансирање возила путем лизинга са минималним учешћем од 20% од вредности возила, роком отплате до 60 месеци и каматном стопом 2,40%. Сајамски услови важе до краја марта или до истека залиха.

Посетиоци се на сајамском штанду могу пријавити за тест вожњу која ће по завршетку сајма бити одржана на атрактивној локацији у Београду.